Vincent Vilouca – This is what it feels like (The voice of Holland 2014, The Battles)

Kijk hier naar mijn Battle @The Voice of Holland. Met trots kijk ik terug op een prachtige Battle met Anita. We zongen het prachtige nummer: ‘This is what it feels like’ van Armin van Buuren en Trevor Guthrie. Onze coach Ali B liet mij door naar de liveshows, maar wat was Anita goed. Dank voor de steun van mijn fans in de zaal en thuis. Ook Marco Borsato, Ilse de Lange en Trijntje, zij waren erbij en keken ernaar.

Nu naar de liveshows van The Voice vrijdag 14 november, RTL4. Ik kan niet wachten, let’s do this!

 

ENG:

With proud I show you my Battle against Anita Makkinje in The Voice of Holland 2014. We performed this beautiful song called: ‘This is what it feels like’ of Armin van Buuren and Trevor Guthrie. Our coach Ali B chose me to enter the liveshows. But boy, anita was good!

Thanks for all the support from my fans in the audiance and back home. Now let go to the Liveshows, 14th of november RTL4 Dutch television