biografie2018-10-27T18:43:57+00:00

VINCENT VILOUCA

Vincent Vilouca staat aan de basis van diverse activiteiten en projecten. Deze zanger, DJ, songwriter en producer heeft zijn roots in de akoestische sfeer.
Opgegroeid in de jaren ’70, met zijn vaders platenkast en muzikale familie, bevond Vincent Vilouca zich in de ideale omstandigheid om uit te groeien tot een volwassen artiest.

Als singer/songwriter produceert hij er lustig op los. De met soul vervulde zanger is uniek in zijn soort en heeft dan ook vele mooie eigen songs op zijn naam staan.
Gedreven door de passie voor klanken, voelt Vincent Vilouca zich als een vis in het water, zowel op de bühne als in zijn eigen studio.

Schrijven doet hij voor zichzelf, maar zeker ook voor anderen. Door zijn creativiteit en groot vermogen tot inleving, is hij succesvol actief met het produceren van soundtracks voor films, bedrijven, goede doelen, organisaties en evenementen.

Als DJ, timmert deze muzikale duizendpoot inmiddels ook flink aan de weg. De eerste paar jaren van zijn carriere waren voornamelijk gericht op zijn zang. Echter kwam na verloop van tijd de oude liefde voor het draaien van platen weer boven drijven. Door dit te combineren met zijn zang, werd een uniek concept geboren!

Dankzij zijn succesvolle deelname aan ‘The Voice of Holland 5’ als zanger, werd tevens de naam Vincent Vilouca definitief gevestigd als Live DJ in de Dancewereld.

Kortom, Vincent Vilouca is een gevestigd artiest, zowel als zanger en als DJ. Hij is in diverse eigen acts te bewonderen op de nationale en de internationale podia.

 

VINCENT VILOUCA EN SOULSUITS

soulsuitsaboutpic

SoulSuits is de perfecte blend van een DJ en Live zanger!

Na jarenlange ervaring als zowel zanger en DJ, heeft Vincent Vilouca besloten om het beste van beide werelden in 1 act te stoppen.

SoulSuits brengt uw evenement van Lounge naar easy listening en dansbaar repertoire. Soul, Jazz, Motown, R&B, DeepHouse en Soulfull House zijn de muziekstromingen waaruit geput kan worden.

Tussendoor en op de juiste momenten wordt er live gezongen. Vincent Vilouca zingt nummers van artiesten als  Marvin Gaye, Sam Smith, Ed Sheeran, Mr. Probz, Toto, George Michael, Simply Red en vele anderen.

Deze act is dan ook zeer breed inzetbaar. Geschikt voor bijvoorbeeld diner, restaurant, recepties, festival, club, loungeclub, beachclub, inloop, ceremonie, bruiloft etc.

 

VINCENT VILOUCA ALS DJ

IMG_6389

Deep house, Deep Techno, Tech house en Minimal techno zijn het handelsmerk van DJ Vincent Vilouca.
De combinatie van een krachtige soulvolle stem, 20 jaar ervaring op live podia en zijn DJ skills, levert een unieke muzikale live DJ club act op.

Maar daar kan nog een schepje bovenop als hij met live muzikanten draait zoals Glenn Helder, Dilon Lewis en Duncan Bloom. Vele bekende percussionisten, drummers, saxofonisten en gitaristen hebben bij hem op de bühne gestaan.

Lees verder…

 

VINCENT VILOUCA ALS ZANGER

IMG_6391

Vincent Vilouca staat als zanger voor sfeer, emotie, passie en exclusiviteit.
Hij brengt u stijlvol entertainment wat puur en 100% live gezongen wordt. Vincent Vilouca zong op vele mooie plekken zoals Sportpaleis Antwerpen, Circus Theater Scheveningen, Big Rivers festival, Kurhaus Scheveningen, van der Valk hotels, Holland Casino’s, strandclub WIJ, DOEN, Toff, the Harbourclubs, Ibiza Party Cruises (Ibiza), La PLage de l’Elephant (Ibiza), Lips (Ibiza) e.v.a.

Hij deelde het podium met topartiesten als Blöf, Berget Lewis, Glennis Grace, AliB, Brownie Dutch en daar lijkt voorlopig nog geen einde aan te komen.

Lees verder…..